Zwemdiploma A

De leuke en fantasierijke zwemlessen voor het zwemdiploma A worden gegeven in groepslessen.  Er is een keuze voor het reguliere traject of voor de Turbocursus (binnen 5 maanden het A diploma).

Bij de groepslessen wordt er les gegeven in groepjes van maximaal 8 kinderen. Bij de Turbocursus kunnen dit er maximaal 10 zijn.

De A diplomazwemmers zijn verdeeld in beginners en gevorderden

Je hebt de A diploma beginners (badje 1 t/m 3) en de A diploma gevorderden (badje 4 en de A baan). Het verschil is dat de beginners (badje 1 t/m 3) nog watervrij moeten worden en alle basiszwemslagen eigen moeten maken en de gevorderden de basisslagen al redelijk tot goed onder de knie hebben en volledig watervrij zijn. Bij de A baan wordt het volledige examenprogramma aangeleerd ook met kleding aan. Deze groep is er bijna aan toe om af te mogen zwemmen voor het zwemdiploma A.

Wij geven zwemles in diep water (1.30M) en de kinderen dragen tijdens de zwemles een drijfpakje die u van ons krijgt (zit bij het lesgeld inbegrepen).

Bij de  diepwater-methode leert uw kind sneller redzaam te worden wat een meerwaarde is ten opzichte van de ondiepe methode!

Eerste zwemles voor uw kind. Tip bereid uw kind goed voor!

Kijk voor beginners A diploma bij het lesrooster en meld u aan. U ontvangt van ons een uitnodiging per mail.

Alle kinderen starten in Amsterdam zuidoost en zullen daar ook aan het diplomazwemmen deelnemen.
 

Contact

Anemoon Zwemschool
Drostenburg 1
1102 AM Amsterdam

06 23741149
U kunt ons alleen een WhatsApp sturen of een email, telefonisch zijn wij tijdelijk niet bereikbaar.