Methode

Kinderen leren bij ons op een plezierige en speelse manier, goed zwemmen en kunnen op een vloeiende wijze de ABC diploma's behalen. Anemoon zwemschool is aangesloten bij de zwemorgansiatie: "Met succes op zwemles".  Deze zwem-organsiatie blijft zich onwtikkelen binnen de zwembranche en zet zich tevens in om ouders meer bewust te maken van het gehele zwemtraject. Daarnaast probeert de zwemorganisatie kinderen en ouders bewust te maken om de onderwaterwereld te beschermen.

Onze zwemlessen worden verzorgd door gediplomeerde, ervaren en (hoog) opgeleide zwemonderwijzers. Kijk bij visie en doel  voor meer informatie over onze kijk op het lesgeven en ons doel.

Diepwater methode

Wij gebruiken de diepwater-methode met behulp van Easyswimdrijfpakjes. Hier leren kinderen direct in diep water zwemmen met behulp van een drijfpakje. Het voordeel van deze lessen is dat kinderen meer moeten bewegen, sneller gewend zijn aan diep water en sneller leren zwemmen!

Kinderen worden door deze methode ook veel sneller zelfredzaam in diepwater, al voor het behalen van een A diploma!  Dit is enorm belangrijk om het verdrinkingsgevaar te verminderen.
 

Contact

Anemoon Zwemschool
Drostenburg 1-4
1102 AM Amsterdam

06 23741149
Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Maandag van 10.00 tot 14.00 uur
Woensdag van 10.00 tot 12.00 uur
Zondag van 10.00 tot 12.00 uur