Met succes op zwemles

Zwembranche-organsiatie

Wij zijn aangesloten bij de zwembranche-organisatie: "Met succes op zwemles". Deze zwemorganisatie zet zich o.a. in om ouders te informeren, te ondersteunen en meer bewust te maken van het gehele zwemtraject voor hun kind en wat er allemaal bij komt kijken om het traject met veel meer succes te doorlopen. Het traject begint namelijk al thuis onder de douche of in bad!

De zwemorganisatie heeft ook diverse middelen op het gebied van onderwijsleerstof ontwikkelt voor ouders en kinderen (om het zwemtracject met meer succes te laten slagen) en tevens voor aanbieders van zwemlessen zoals: zwembaden, zwemscholen en zwemverenigingen die ook hier gebruik van kunnen maken.

Met succes op zwemles heeft als eerste zwemorganisatie in Nederland een zwemdiplomalijn waar het behoud van de ondewaterwereld centraal staat naast het examenprogramma. Daarnaast zijn de zwemdiploma-eisen voor kinderen: leuk, leerzaam en van uiterst belang voor een goede zwembasis om en  zwemheld te worden, het behalen van het C zwemdiploma.

Met succes op zwemles zet zich daarnaast in om goede doelen te ondersteunen voor het behoud van de onderwaterwereld en werkt samen met Seafirst.

Zou jij ook een verschil willen maken!?  Het allerminste wat je kunt doen is: "eet meer diervriendelijk en plantaardig voedsel, spaar de vissen en vooral tonijn, scheid plastic, zorg ervoor dat afval geen kans maakt om in de zee te komen en leer uw kind(eren) dat alle haaien noodzakelijk zijn in de zee en zet ze in een goed daglicht". Wil je meer doen bezoek dan Seafirst. "Afvalvrije en visrijke oceanen, dat zou fantastisch zijn"! 

 

Contact

Anemoon Zwemschool
Drostenburg 1-4
1102 AM Amsterdam

06 23741149
U kunt ons alleen een WhatsApp sturen of een email, telefonisch zijn wij tijdelijk niet bereikbaar.