Met succes op zwemles

Zwembranche-organsiatie

Wij zijn aangesloten bij de zwembranche-organisatie: "Met succes op zwemles". Deze zwemorganisatie zet zich o.a. in om ouders te informeren, te ondersteunen en meer bewust te maken van het gehele zwemtraject voor hun kind en wat er allemaal bij komt kijken om het traject met veel meer succes te doorlopen. Het traject begint namelijk al thuis onder de douche of in bad!

Met succes op zwemles heeft als eerste zwemorgansiatie in Nederland een diplomalijn gecreeerd waar het bewuster omgaan met de wereld en met name de onderwaterwereld centraal staat. Daarnaast zijn de diploma-eisen voor kinderen: leuk, leerzaam en van uiterst belang voor een goede zwembasis. 

De zwemorganisatie heeft ook diverse middelen op het gebied van onderwijsleerstof ontwikkelt voor ouders en kinderen (om het zwemtracject met meer succes te laten slagen) en tevens voor aanbieders van zwemlessen zoals: zwembaden, zwemscholen en zwemverenigingen die ook hier gebruik van kunnen maken.

Met succes op zwemles zet zich daarnaast in om goede doelen te ondersteunen voor het behoud van de onderwaterwereld en werkt samen met Seafirst.

Zou jij ook een verschil willen maken!?  Het allerminste wat je kunt doen is: "eet meer diervriendelijk en plantaardig voedsel, spaar de vissen en vooral tonijn, scheid plastic, zorg ervoor dat afval geen kans maakt om in de zee te komen en leer uw kind(eren) dat alle haaien noodzakelijk zijn in de zee en zet ze in een goed daglicht". Wil je meer doen bezoek dan Seafirst. "Afvalvrije en visrijke oceanen, dat zou fantastisch zijn"! 

 

Contact

Anemoon Zwemschool
Drostenburg 1-4
1102 AM Amsterdam

06 23741149
Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Maandag van 10.00 tot 14.00 uur
Woensdag van 10.00 tot 12.00 uur
Zondag van 10.00 tot 12.00 uur