Aanvullende informatie les-tarief zwemdiploma A

Elke maand is het les-tarief gelijk voor de reguliere zwemlessen voor het zwemdiploma A, omdat het jaarbedrag door 12 maanden gedeeld wordt. Over het jaarbedrag worden 40 lesweken berekend. Dit geldt niet voor de zwemcursussen!
Het zwemtarief bedraagt voor de reguliere lessen zwemdiploma A: €474,- per jaar, uitgaande van 40 lesweken. Dit is €11,85 per zwemles en wat neer komt op: €39,50 per maand.

De betaling gaat per maand d.m.v. automatische incasso. De automatische incasso gaat pas in als uw kind is gestart met zwemmen! Omdat wij het gemiddelde per zwemjaar berekenen gaat de automatische incasso door tijdens de schoolvakanties, dus ook tijdens de zomervakantie! Rond de 4e v/d maand wordt het zwemlesgeld van uw rekening afgeschreven voor de nieuwe zwemlesmaand.

Het Easyswim-drijfpakje zit bij het les-tarief inbegrepen. Het drijfpakje ontvangt uw kind de eerste zwemles en is na het behalen van het zwemdiploma A uw eigendom. Bij het eerder stoppen van de zwemlessen dient u het Easyswim-drijfpakje nog af te betalen, tenzij uw kind al 18 maanden zwemles heeft gevolgd.

Wij hanteren een 1 maand opzegtermijn. Als u besluit te stoppen, dient u dit 1 maand van te voren aan te geven!

Als er een betalingsachterstand is van 2 maanden (of langer) en dit wordt niet overgemaakt na een digitaal/schriftelijk verzoek,
dan stoppen wij het lidmaatschap van uw kind per direct en kan uw kind de zwemlessen niet meer volgen bij ons!

Inschrijfkosten

De inschrijfkosten worden in geen enkele situatie gerestitueerd.

Contact

Anemoon Zwemschool
Drostenburg 1-4
1102 AM Amsterdam

06 23741149
Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Maandag van 10.00 tot 14.00 uur
Woensdag van 10.00 tot 12.00 uur
Zondag van 10.00 tot 12.00 uur